You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen hariçya essah açılmaktadır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya sair bir ivedi durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye uyum ve elverişli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil sürdürmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda makul standartlarda arz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Bunun bâtınin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde Yangın Merdiveni Kapısı montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri sebebiyle baplar beis görmez.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kavramak dâhilin tıklayın.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page